Denfield Steading

Voigt Architects Limited

The Project is a four bedroom family home designed to replicate a traditional linear steading. The ground floor has a large entrance porch leading into a large open plan dining/kitchen area, with full height sliding folding glazed doors leading to a covered seating area outside.

The upper floor has voids cut into the floor to visually connect the two levels and create an increased sense height and space from the ground floor.

The materials chosen also reflect traditional design, with natural stonework on the south and west walls and the front boundary wall, complemented with modern rendered walls and vertical timber cladding.

Location

Denfield Steading
ARBROATH DD11 2QQ
United Kingdom

Contact

Jonathan Reeve
Architect
jonathan@voigtarchitects.ltd

Client

Mr Gordon Spink

Completed

Size

Categories

  • Residential