MacDougall House

Ailteir-studio

The project replaces a delapidated single garage with a moder lviving, kitchen, dining space. the project seeks to respect the existing properties style using a similar palatte of materials and massing. Top light is aquired through the use of sky lights and hoppers facing a lane. The first floor is refurbished with a large dormer extension comprising an ensuite and dressing space from a new master bedroom. The project included full reroofing and internal refurbishments including insulation works. Externally a deck and patio and a new single garage are planned for completion in 2013.

Location

Newton Mearns
GLASGOW
United Kingdom

Contact

Matthew Merrick
Architect
matthew@ailteir-studio.co.uk

Client

Mr Mrs MacDougall

Completed

Spring 2015

Size

Categories

  • Residential