Easton House

Ailteir-studio

The project seeks to add a modern extension while respecting the existing properties style and massing. The ground floor consists of an open plan living dining kitchen space opening onto the rear garden. The whole rear facade is glazed to allow the garden to flow into the house flooding it with light. On the first floor a new master bedroom with luxury ensuite and dressing room has been formed with a glass juilette balcony over looking a wooded area. The works include full reroofing of the original house, a new double garage and relandscaping of the garden to accomodate a new deck and patio.

Location

1 Henderland Road
Bearsden
GLASGOW G61 1AH
United Kingdom

Contact

Matthew Merrick
Architect
matthew@ailteir-studio.co.uk

Client

Mr Mrs Easton - Private client

Completed

Summer 2012

Size

80

Categories

  • House extensions and renovations